Ofertë

DELL LATITUDE E6420 – CORE I 5 GJENERATA E DYTE 2520M 2.5GHZ – RAM 4 GB DDR3 – HDD 250 GB I RI – GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE – WIFI – DVD

169  130 

DELL LATITUDE E6420
– CORE I 5 GJENERATA 2 2520M  2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology

– RAM 4 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE
☑ MONITOR 14,1 INCH 1366×768
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD
☑ HDMI
☑ SMART CARDREADER
☑ LAN GIGABYTE
☑ BLUETOOTH
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10

SHTESE  –  RAM 4GB + 20 EURO

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

DELL LATITUDE E6420
– CORE I 5 GJENERATA 2 2520M  2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology

– RAM 4 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE
☑ MONITOR 14,1 INCH 1366×768
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD
☑ HDMI
☑ SMART CARDREADER
☑ LAN GIGABYTE
☑ BLUETOOTH
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10

SHTESE  –  RAM 4GB + 20 EURO

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300