Ofertë

LENOVO THINKPAD T420 – CORE I 5 GJENERATA E DYTE 2520M 2.50 GHZ – RAM 8 GB DDR3 – HDD 320 GB – GRAFIKA 1,7 GB – DVD RW – WEBCAMERA HD – CANTA DHURATE

295  165 

LENOVO THINKPAD T420
– CORE I 5 GJENERATA 2 2520M 2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB
– HDD 320 GB
– REZULUCIONI I EKRANIT 1600 x 900
☑ LED backlight – Anti glare
☑ WIFI
☑ WEBCAMERA
☑ DVD-RW
☑ USB 3.0
☑ E-SATA
☑ DISPLAY PORT
☑ SMART CARDREADER
☑ LAN GIGABYTE
☑ SMARTAUDIO HD
☑ CANTA DHURATE

☑ WINDOWS 7 PROFESSIONAL OEM ( STICKER )
dhe RECOVERY ORIGJINAL
☑ Free Upgrade to Windows 10

☑ ANTIVIRUS I INSTALUAR
PROGRAME FREE TE INSTALUARA

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

www.facebook.com/PCCService

Category:

Description

LENOVO THINKPAD T420
– CORE I 5 GJENERATA 2 2520M 2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB
– HDD 320 GB
– REZULUCIONI I EKRANIT 1600 x 900
☑ LED backlight – Anti glare
☑ WIFI
☑ WEBCAMERA
☑ DVD-RW
☑ USB 3.0
☑ E-SATA
☑ DISPLAY PORT
☑ SMART CARDREADER
☑ LAN GIGABYTE
☑ SMARTAUDIO HD
☑ CANTA DHURATE

☑ WINDOWS 7 PROFESSIONAL OEM ( STICKER )
dhe RECOVERY ORIGJINAL
☑ Free Upgrade to Windows 10

☑ ANTIVIRUS I INSTALUAR
PROGRAME FREE TE INSTALUARA

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

www.facebook.com/PCCService