Ofertë

DELL LATITUSE E3340 – CORE I 5 GEN 4 4200U 2.3 GHZ – RAM 4 GB ddr3 – SSD 128 GB – GRAFIKA HD 4400 2.1 GB SHARE – WEBCAMERA – HDMI

220  189 

 DELL LATITUSE E3340
– CORE I 5 GEN 4 4200U 2.3 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– Max Turbo Frequency 2.6 GHZ
– RAM 4 GB ddr3
– SSD 128 GB
– GRAFIKA HD 4400 2.1 GB SHARE
 MONITOR 13,3 INCH HD 1366×768
 LED backlight – Anti glare
 WIFI
 USB 3.0
 Mini display port
 WEBCAMERA
 HDMI
 LAN GIGABIT
 BLUETOOTH
 MIKROFON per te folur ne Skype
 LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
 WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10
 Laptopi vjen ne kuti { Jo produkt rifuxho }

Nese deshironi te shtoni ramin, 4GB RAM Kushton 25 Euro +

 IMPORTUAR NGA GERMANY

 -GARANCIA 6 MUAJ
 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 DELL LATITUSE E3340
– CORE I 5 GEN 4 4200U 2.3 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– Max Turbo Frequency 2.6 GHZ
– RAM 4 GB ddr3
– SSD 128 GB
– GRAFIKA HD 4400 2.1 GB SHARE
 MONITOR 13,3 INCH HD 1366×768
 LED backlight – Anti glare
 WIFI
 USB 3.0
 Mini display port
 WEBCAMERA
 HDMI
 LAN GIGABIT
 BLUETOOTH
 MIKROFON per te folur ne Skype
 LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
 WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10
 Laptopi vjen ne kuti { Jo produkt rifuxho }

Nese deshironi te shtoni ramin, 4GB RAM Kushton 25 Euro +

 IMPORTUAR NGA GERMANY

 -GARANCIA 6 MUAJ
 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300