HP Z 600 WORKSTATION 2PROCESOR FIZIK HEXA-CORE Xeon E5645, 2.40 GHz, RAM 16GB ECC, HDD 500GB, GRAFIKA QUADRO 4000 2GB, DVD RW

HP Z 600 WORKSTATION HEXA-CORE 
KOMPJUTER PROFESIONAL
PER GRAFIK , DIZAIN & MONTAZH VIDIOSH

HP Z600
2 COPE PROCESOR FIZIK -24 Core ne Total
Intel Xeon E5645, 2.40 GHz,
12 MB cache, 1333 MHz memory, Six-Core
☑ RAM ECC 16 GB Error-correcting code memory
☑ HDD 500 GB 7200rpm
☑ GRAFIKA QUADRO 4000 2GB E DEDIKUAR DDR5
☑ DVD-RW
☑ FIREWIRE
☑ LAN GIGABIT

☑ SHTESE – HDD 1 TB – I RI NE KUTI 55 EURO

WINDOWS 7 PROFESIONAL STICKER OEM

PRODUKTE ORIGJINALE DHE PROFESIONALE TE IMPORTUAR NGA GJERMANIA
PAK MUAJ TE PERDORUR

– Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
– Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

  Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 

HP Z 600 WORKSTATION HEXA-CORE 
KOMPJUTER PROFESIONAL
PER GRAFIK , DIZAIN & MONTAZH VIDIOSH

HP Z600
2 COPE PROCESOR FIZIK -24 Core ne Total
Intel Xeon E5645, 2.40 GHz,
12 MB cache, 1333 MHz memory, Six-Core
☑ RAM ECC 16 GB Error-correcting code memory
☑ HDD 500 GB 7200rpm
☑ GRAFIKA QUADRO 4000 2GB E DEDIKUAR DDR5
☑ DVD-RW
☑ FIREWIRE
☑ LAN GIGABIT

☑ SHTESE – HDD 1 TB – I RI NE KUTI 55 EURO

WINDOWS 7 PROFESIONAL STICKER OEM

PRODUKTE ORIGJINALE DHE PROFESIONALE TE IMPORTUAR NGA GJERMANIA
PAK MUAJ TE PERDORUR

– Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
– Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

  Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300