HP PRO BOOK 6570B – CORE I 5 GJENERATA 3 3320M 2,6GHZ – RAM 4 GB – HDD 320 GB – GRAFIKA HD 4000 1,7 GB – DVD RW – WIFI

199 

HP PRO BOOK 6570 B
– CORE I 5 GJENERATA 3 3320M  2,6GHZ
– Max Turbo Frequency 3,3 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology

– RAM 4 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 4000 1.7 GB SHARE
☑ MONITOR 15,6 INCH 1366×768
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD RW kopjus CD dhe DVD
☑ WIFI
☑ LAN GIGABIT
☑ FIREWIRE 1394
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ E – SATA
☑ DISPLAY PORT
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10

SHTESE  –  RAM 4GB + 20 EURO

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

HP PRO BOOK 6570 B
– CORE I 5 GJENERATA 3 3320M  2,6GHZ
– Max Turbo Frequency 3,3 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology

– RAM 4 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 4000 1.7 GB SHARE
☑ MONITOR 15,6 INCH 1366×768
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD RW kopjus CD dhe DVD
☑ WIFI
☑ LAN GIGABIT
☑ FIREWIRE 1394
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ E – SATA
☑ DISPLAY PORT
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10

SHTESE  –  RAM 4GB + 20 EURO

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300