Ofertë

ACER VERITON M680G – CORE I 5 650 3,2 GHZ – RAM 4 GB – HDD 500 GB – GRAFIKA 1.7 GB – DVD RW

125  110 

 ACER VERITON M680G
CORE I 5 650 3.2 GHZ
Intel® vPro™ Technology
Max Turbo Frequency 3.4 GHZ
 RAM 4 GB ddr3
 HDD 500 GB
 GRAFIKA HD  1,7 GB SHARE
 DVD – RW
 AUDIO HD
 10 PORTA USB
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 DISPLAY PORT
 PS 2

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH
https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 ACER VERITON M680G
CORE I 5 650 3.2 GHZ
Intel® vPro™ Technology
Max Turbo Frequency 3.4 GHZ
 RAM 4 GB ddr3
 HDD 500 GB
 GRAFIKA HD  1,7 GB SHARE
 DVD – RW
 AUDIO HD
 10 PORTA USB
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 DISPLAY PORT
 PS 2

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH
https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300