FUJITSU SIEMENS E5645 – AMD PHENOM II X4 945 GHZ  Quad-Core – RAM 4 GB DDR3 – HDD 500 GB WD Enterprise Edition BLACK –  GRAFIKA ATI RADEON HD 4200 2 GB share – DVD -ROM

59 

 FUJITSU SIEMENS E5645 E-STAR5
 AMD PHENOM II X4 945 GHZ  Quad-Core
( Ky procesor eshte i shpejte njesoj si CORE I 5 )
 RAM 4 GB DDR3
 HDD 500 GB WD Enterprise Edition BLACK
 GRAFIKA ATI RADEON HD 4200 2 GB share
 DVD -ROM
 BOKSE TE BRENDESHEM
 PORT COM
 PS2
 8 PORTA USB
 LAN GIGABYTE
 DISPLAY PORT
 PORT COM
 DVI

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

 – GARANCIA 6 MUAJ
 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH
https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/

🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 FUJITSU SIEMENS E5645 E-STAR5
 AMD PHENOM II X4 945 GHZ  Quad-Core
( Ky procesor eshte i shpejte njesoj si CORE I 5 )
 RAM 4 GB DDR3
 HDD 500 GB WD Enterprise Edition BLACK
 GRAFIKA ATI RADEON HD 4200 2 GB share
 DVD -ROM
 BOKSE TE BRENDESHEM
 PORT COM
 PS2
 8 PORTA USB
 LAN GIGABYTE
 DISPLAY PORT
 PORT COM
 DVI

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

 – GARANCIA 6 MUAJ
 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH
https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/

🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300