Canta anti Vjedhje – Cmimi 2500 Leke

21 

💵💰KUSHTON VETEM 2500 leke NXITONI 💵💰
🎒💻 KRIJIMI ME I FUNDIT Canta Anti Vjedhje 🎒💻
🚛🚛 Furnizimi i fundit siell plote produkte interesante !!
Dimensionet e produktit:
W: 28 cm / 11 “
H: 43 cm / 16.9 “
D: 13 cm / 5.1 “
 
Përmbajtja: 12.5 litra
Pesha e ngarkesës: 8.5 kg / 18.7 lbs
Pesha e çantës: 885 gram
 
Ndarja e laptopëve:
27 cm x 33 – 40 cm x 3,5 cm (Gjerësia x Lartësia x
 
Pjesa e Tabletave:
25,5 cm x 12 – 18 cm x 1 cm (gjerësia x Lartësia x
 
Karakteristikat kryesore:
• Gjinia Unisex
• Zinxhir & Xhepa të fshehura
• Rezistent ndaj prerjeve dhe gervishtjeve
• Port e integruar i karikimit USB
• Balancim peshe e pershtatur per te ulur 20% peshe
• Pëlhurë kundër ujit shiut
• Ndriçimi i shiritave të sigurisë
• Ndarje mbrojtëse nga goditja
• Përshtatet një Tabletë 9,7 “(ndarje tabletë)
• Përshtatet një laptop 15.6 “(ndarje laptop)
 
Shënime:
1. Për shkak të monitorimit të ndryshëm dhe efektit të dritës, ngjyra e vërtetë e sendit mund të jetë paksa e ndryshme nga ngjyra e treguar në fotografi. Faleminderit!
2. Ju lutemi lejoni devijimin matës 1-3 cm për shkak të matjes manuale.
 
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH
 
WEBSITI JONE http://kapidani.com/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
 
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300
 
#pc #monitor #compute #laptop #printer #scaner #monitore #hp #gaming #mouse #service #keyboard #graphic #service_computer #service_laptop #ssd #ram #hdd #processor #software #hardware #professional #IT #best
#pccservice #kapidani
Category:

Description

💵💰KUSHTON VETEM 2500 leke NXITONI 💵💰
🎒💻 KRIJIMI ME I FUNDIT Canta Anti Vjedhje 🎒💻
🚛🚛 Furnizimi i fundit siell plote produkte interesante !!
Dimensionet e produktit:
W: 28 cm / 11 “
H: 43 cm / 16.9 “
D: 13 cm / 5.1 “
 
Përmbajtja: 12.5 litra
Pesha e ngarkesës: 8.5 kg / 18.7 lbs
Pesha e çantës: 885 gram
 
Ndarja e laptopëve:
27 cm x 33 – 40 cm x 3,5 cm (Gjerësia x Lartësia x
 
Pjesa e Tabletave:
25,5 cm x 12 – 18 cm x 1 cm (gjerësia x Lartësia x
 
Karakteristikat kryesore:
• Gjinia Unisex
• Zinxhir & Xhepa të fshehura
• Rezistent ndaj prerjeve dhe gervishtjeve
• Port e integruar i karikimit USB
• Balancim peshe e pershtatur per te ulur 20% peshe
• Pëlhurë kundër ujit shiut
• Ndriçimi i shiritave të sigurisë
• Ndarje mbrojtëse nga goditja
• Përshtatet një Tabletë 9,7 “(ndarje tabletë)
• Përshtatet një laptop 15.6 “(ndarje laptop)
 
Shënime:
1. Për shkak të monitorimit të ndryshëm dhe efektit të dritës, ngjyra e vërtetë e sendit mund të jetë paksa e ndryshme nga ngjyra e treguar në fotografi. Faleminderit!
2. Ju lutemi lejoni devijimin matës 1-3 cm për shkak të matjes manuale.
 
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH
 
WEBSITI JONE http://kapidani.com/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
 
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300
 
#pc #monitor #compute #laptop #printer #scaner #monitore #hp #gaming #mouse #service #keyboard #graphic #service_computer #service_laptop #ssd #ram #hdd #processor #software #hardware #professional #IT #best
#pccservice #kapidani