Canta shpine LEKURE dizain Motorciklisti – Cmimi 2800 Leke

23 

💵💰KUSHTON VETEM 2800 leke NXITONI 💵💰
🎒💻 Canta shpine LEKURE dizain Motorciklisti🎒💻
🚛🚛 Furnizimi i fundit siell plote produkte interesante !!

Karakteristikat kryesore:
Dimension :36*24*16cm
• Material Lekure
• Ngjyre e zeze
• Gjinia Unisex
• Zinxhir & Xhepa
• Rezistent ndaj prerjeve dhe gervishtjeve
• Port e integruar i karikimit USB
• Ndarje mbrojtëse nga goditja
• Përshtatet një Tabletë 9,7 “(ndarje tabletë)
• Përshtatet një laptop 15.6 “(ndarje laptop)

Shënime:
1. Për shkak të monitorimit të ndryshëm dhe efektit të dritës, ngjyra e vërtetë e sendit mund të jetë paksa e ndryshme nga ngjyra e treguar në fotografi. Faleminderit!
2. Ju lutemi lejoni devijimin matës 1-3 cm për shkak të matjes manuale.

📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

WEBSITI JONE http://kapidani.com/
https://www.instagram.com/pccserviceal/

🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

#pc #monitor #compute #laptop #printer #scaner #monitore #hp #gaming #mouse #service #keyboard #graphic #service_computer #service_laptop #ssd #ram #hdd #processor #software #hardware #professional #IT #best
#pccservice #kapidani

Category:

Description

💵💰KUSHTON VETEM 2800 leke NXITONI 💵💰
🎒💻 Canta shpine LEKURE dizain Motorciklisti🎒💻
🚛🚛 Furnizimi i fundit siell plote produkte interesante !!

Karakteristikat kryesore:
Dimension :36*24*16cm
• Material Lekure
• Ngjyre e zeze
• Gjinia Unisex
• Zinxhir & Xhepa
• Rezistent ndaj prerjeve dhe gervishtjeve
• Port e integruar i karikimit USB
• Ndarje mbrojtëse nga goditja
• Përshtatet një Tabletë 9,7 “(ndarje tabletë)
• Përshtatet një laptop 15.6 “(ndarje laptop)

Shënime:
1. Për shkak të monitorimit të ndryshëm dhe efektit të dritës, ngjyra e vërtetë e sendit mund të jetë paksa e ndryshme nga ngjyra e treguar në fotografi. Faleminderit!
2. Ju lutemi lejoni devijimin matës 1-3 cm për shkak të matjes manuale.

📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

WEBSITI JONE http://kapidani.com/
https://www.instagram.com/pccserviceal/

🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

#pc #monitor #compute #laptop #printer #scaner #monitore #hp #gaming #mouse #service #keyboard #graphic #service_computer #service_laptop #ssd #ram #hdd #processor #software #hardware #professional #IT #best
#pccservice #kapidani