Cante laptopi 3 ne 1 Cmimi 2500 Leke

21 

💵💰KUSHTON VETEM 2500 leke NXITONI 💵💰
Cante 3 ne 1 – Cante dore, Cante shpine, Cante shpatulle ne 1.
Prodhuar me një material të frymëmarrjes për të parandaluar ndjenjën e nxehtë dhe të djersitur gjatë veshjes.

Lloji i artikullit: Cante multifunksionale laptopi tableti etj . . .
Materiali: Najloni Poliester rezistent ndaj gervishtjeve
Ngjyra: E zezë, e purpurt, kafe
Lloji i mbylljes: Zinxhir
Dimensioni: përafërsisht. 30 x 13 x 41 cm
Kapaciteti: Mund të ruajë laptop 15.6 inç
Lloji: Shpatull / Shpinës / Dore
Gjinia: Uniseks
Siguria: Rezistente ndaj shiut

Paketa përfshin:
Paketë laptopë 1x laptop me Port USB

Shënime:
1. Për shkak të monitorimit të ndryshëm dhe efektit të dritës, ngjyra e vërtetë e sendit mund të jetë paksa e ndryshme nga ngjyra e treguar në fotografi. Faleminderit!
2. Ju lutemi lejoni devijimin matës 1-3 cm për shkak të matjes manuale.

📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

WEBSITI JONE http://kapidani.com/
https://www.instagram.com/pccserviceal/

🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

#pc #monitor #compute #laptop #printer #scaner #monitore #hp #gaming #mouse #service #keyboard #graphic #service_computer #service_laptop #ssd #ram #hdd #processor #software #hardware #professional #IT #best
#pccservice #kapidani

Category:

Description

💵💰KUSHTON VETEM 2500 leke NXITONI 💵💰
Cante 3 ne 1 – Cante dore, Cante shpine, Cante shpatulle ne 1.
Prodhuar me një material të frymëmarrjes për të parandaluar ndjenjën e nxehtë dhe të djersitur gjatë veshjes.

Lloji i artikullit: Cante multifunksionale laptopi tableti etj . . .
Materiali: Najloni Poliester rezistent ndaj gervishtjeve
Ngjyra: E zezë, e purpurt, kafe
Lloji i mbylljes: Zinxhir
Dimensioni: përafërsisht. 30 x 13 x 41 cm
Kapaciteti: Mund të ruajë laptop 15.6 inç
Lloji: Shpatull / Shpinës / Dore
Gjinia: Uniseks
Siguria: Rezistente ndaj shiut

Paketa përfshin:
Paketë laptopë 1x laptop me Port USB

Shënime:
1. Për shkak të monitorimit të ndryshëm dhe efektit të dritës, ngjyra e vërtetë e sendit mund të jetë paksa e ndryshme nga ngjyra e treguar në fotografi. Faleminderit!
2. Ju lutemi lejoni devijimin matës 1-3 cm për shkak të matjes manuale.

📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

WEBSITI JONE http://kapidani.com/
https://www.instagram.com/pccserviceal/

🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

#pc #monitor #compute #laptop #printer #scaner #monitore #hp #gaming #mouse #service #keyboard #graphic #service_computer #service_laptop #ssd #ram #hdd #processor #software #hardware #professional #IT #best
#pccservice #kapidani