CANTE LAPTOPI CMIMI 1200 LEKE

CANTE LAPTOPI DIZAIN SI LENOVO
DIMENSIONI I LAPTOPIT NGA ME I VOGLI DERI TEK 15.6 INCH
TIPI – CANTE DORE Unisex
CANTE LAPTOPI DHE PER AKSESOR TE NDRYSHEM LIBRA, VESHJE, ETJ….
STIL – THJESHTE
MATERIAL – NAILONI
SHTRESE MBROJTESE
MBAN PESHE 10 KG
NGJYRE E ZEZE
XHEP PER KARIKUESIN E LAPTOPIT

Category:

Description

CANTE LAPTOPI DIZAIN SI LENOVO
DIMENSIONI I LAPTOPIT NGA ME I VOGLI DERI TEK 15.6 INCH
TIPI – CANTE DORE Unisex
CANTE LAPTOPI DHE PER AKSESOR TE NDRYSHEM LIBRA, VESHJE, ETJ….
STIL – THJESHTE
MATERIAL – NAILONI
SHTRESE MBROJTESE
MBAN PESHE 10 KG
NGJYRE E ZEZE
XHEP PER KARIKUESIN E LAPTOPIT