Ofertë

CANTE LAPTOPI CMIMI 800 LEKE

10 

CANTE LAPTOPI DIZAIN BISNES
DIMENSIONI I LAPTOPIT NGA ME I VOGLI DERI TEK 15.6 INCH
TIPI – CANTE DORE Unisex
CANTE LAPTOPI DHE PER AKSESOR TE NDRYSHEM LIBRA,TABLET ETJ….
STIL – THJESHTE
MATERIAL – NAILONI
SHTRESE MBROJTESE KUNDER GODITJEVE
MBAN PESHE 10 KG
NGJYRE E ZEZE ME NJE SHIRIT TE KUQ
XHEP PER KARIKUESIN E LAPTOPIT

Category:

Description

CANTE LAPTOPI DIZAIN BISNES
DIMENSIONI I LAPTOPIT NGA ME I VOGLI DERI TEK 15.6 INCH
TIPI – CANTE DORE Unisex
CANTE LAPTOPI DHE PER AKSESOR TE NDRYSHEM LIBRA,TABLET ETJ….
STIL – THJESHTE
MATERIAL – NAILONI
SHTRESE MBROJTESE KUNDER GODITJEVE
MBAN PESHE 10 KG
NGJYRE E ZEZE ME NJE SHIRIT TE KUQ
XHEP PER KARIKUESIN E LAPTOPIT