CANTE SHPINE LAPTOPI DIZAIN URBAN QYTETI 1500 LEKE

12 

🛒 CANTE LAPTOPI DIZAIN URBAN QYTETI
 DIMENSIONI I LAPTOPIT NGA ME I VOGLI DERI TEK 17.3 INCH
 TIPI – CANTE SHPINE Unisex
CANTE LAPTOPI DHE PER AKSESOR TE NDRYSHEM LIBRA,TABLET ETJ….
 STIL – QYTETI URBAN
 DOREZE CELIKU ME VESHJE PLASITKE
 MATERIAL – NAILONI
 SHTRESE MBROJTESE KUNDER GODITJEVE
 MBAN PESHE 20 KG
 NGJYRE E ZEZE ME NJE SHIRIT TE KUQ
 SHUME XHEPA PER TE FUTUR AKSESOR

📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

WEBSITI JONE http://kapidani.com/
https://www.instagram.com/pccserviceal/

🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

🛒 CANTE LAPTOPI DIZAIN URBAN QYTETI
 DIMENSIONI I LAPTOPIT NGA ME I VOGLI DERI TEK 17.3 INCH
 TIPI – CANTE SHPINE Unisex
CANTE LAPTOPI DHE PER AKSESOR TE NDRYSHEM LIBRA,TABLET ETJ….
 STIL – QYTETI URBAN
 DOREZE CELIKU ME VESHJE PLASITKE
 MATERIAL – NAILONI
 SHTRESE MBROJTESE KUNDER GODITJEVE
 MBAN PESHE 20 KG
 NGJYRE E ZEZE ME NJE SHIRIT TE KUQ
 SHUME XHEPA PER TE FUTUR AKSESOR

📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

WEBSITI JONE http://kapidani.com/
https://www.instagram.com/pccserviceal/

🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300