DELL LATITUDE E 6330 + CANTA DHURATE – CORE I 5 GJENERATA E 3TE 3320M 2,6 GHZ – RAM 4 GB – HDD 320 GB – GRAFIKA HD 4000 – 1,7 GB – DVD-RW

160 

DELL LATITUDE E6330 Profesional
CORE I 5 GJENERATA E TRETE
33200M 2.6 GHZ (4 CPUs)
– RAM 4 GB DDR3
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 4000 – 1,7 GB
☑ REZULUCIONI HD 1366 x 769
☑ EKRANIT 13,3 inch
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD-RW
☑ WEBCAMERA
☑ HDMI
☑ SMART CARDREADER
☑ LAN GIGABYTE
☑ BLUETOOTH
☑ USB 3,0
☑ TASTIERE ME DRITE LED NGA POSHTE
☑ WINDOWS 7 PRO STICKER OEM
☑ WINDOWS 10 FREE UPGRADE

– DOPIO BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 👌

-GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
Produktet shoqerohen me fature te regullt TVSH

FACEBOOK  https://www.facebook.com/PCCService/
🏠
-ADRESA RRUGA E DIBRES 150 METRA PRANE MEDRESESE
NR KONTAKTI 0692040300

Category:

Description

DELL LATITUDE E6330 Profesional
CORE I 5 GJENERATA E TRETE
33200M 2.6 GHZ (4 CPUs)
– RAM 4 GB DDR3
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 4000 – 1,7 GB
☑ REZULUCIONI HD 1366 x 769
☑ EKRANIT 13,3 inch
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD-RW
☑ WEBCAMERA
☑ HDMI
☑ SMART CARDREADER
☑ LAN GIGABYTE
☑ BLUETOOTH
☑ USB 3,0
☑ TASTIERE ME DRITE LED NGA POSHTE
☑ WINDOWS 7 PRO STICKER OEM
☑ WINDOWS 10 FREE UPGRADE
☑ CANTA DHURATE

– DOPIO BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 👌

-GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
Produktet shoqerohen me fature te regullt TVSH

FACEBOOK  https://www.facebook.com/PCCService/
🏠
-ADRESA RRUGA E DIBRES 150 METRA PRANE MEDRESESE
NR KONTAKTI 0692040300