DELL LATITUDE E6420 – CORE I 5 GEN 2 2520M 2.5GHZ – RAM 8 GB DDR3 – HDD 250 GB – GRAFIKA NVIDIA QUADRO NVS 4200M 512 MB E DEDIKUAR SHARE UP TO 4 GB – DVD

180 

DELL LATITUDE E6420 Profesional
CORE I 5 GJENERATA E DYTE
2520M 2.5GHZ (4CpuS)
– RAM 8 GB DDR3
– HDD 250 GB
– GRAFIKA NVIDIA QUADRO NVS 4200M
512 MB E DEDIKUAR SHARE UP TO 4 GB
☑ REZULUCIONI HD 1600 X 900
☑ EKRANIT 14,1 inch
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD-RW
☑ WEBCAMERA
☑ HDMI
☑ SMART CARDREADER
☑ LAN GIGABYTE
☑ BLUETOOTH

– BATERIA JEPET E RE NE KUTI –  E PA PERDORUR  👌

-GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
Produktet shoqerohen me fature te regullt TVSH

FACEBOOK  https://www.facebook.com/PCCService/
🏠
-ADRESA RRUGA E DIBRES 150 METRA PRANE MEDRESESE
NR KONTAKTI 0692040300

Category:

Description

DELL LATITUDE E6420 Profesional
CORE I 5 GJENERATA E DYTE
2520M 2.5GHZ (4CpuS)
– RAM 8 GB DDR3
– HDD 250 GB
– GRAFIKA NVIDIA QUADRO NVS 4200M
512 MB E DEDIKUAR SHARE UP TO 4 GB
☑ REZULUCIONI HD 1600 X 900
☑ EKRANIT 14,1 inch
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD-RW
☑ WEBCAMERA
☑ HDMI
☑ SMART CARDREADER
☑ LAN GIGABYTE
☑ BLUETOOTH

– BATERIA JEPET E RE NE KUTI –  E PA PERDORUR  👌

-GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
Produktet shoqerohen me fature te regullt TVSH

FACEBOOK  https://www.facebook.com/PCCService/
🏠
-ADRESA RRUGA E DIBRES 150 METRA PRANE MEDRESESE
NR KONTAKTI 0692040300