DELL LATITUDE E5440 – CORE I 5 GJENERATA E 4TERT 4300U 2.5 GHZ – RAM 4 GB DDR3 – SSD 256 GB – GRAFIKA HD 4400 – 2.1 GB – DVD RW – WIFI – KAMER – BLUETOOTH – HDMI

240 

🛒 DELL LATITUDE E5440 Profesional
CORE I 5 GJENERATA 4- tert
4300U  2.5 GHZ (4 CPU)
– RAM 4 GB DDR3
– SSD 256 GB
– GRAFIKA HD 4400 – 2.1 GB
☑ REZULUCIONI HD 1600 x 900
☑ EKRANIT 14,1 inch
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD-RW
☑ WEBCAMERA
☑ WIFI
☑ HDMI
☑ SMART CARDREADER
☑ LAN GIGABYTE
☑ BLUETOOTH
☑ USB 3.0
☑ FINGERPRINT
☑ 3G SIM KART PER INTERNET
☑ VGA
-BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

– GARANCIA 6 MUAJ
– ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Produktet shoqerohen me fature te regullt TVSH

FACEBOOK  https://www.facebook.com/PCCService/
🏠
 -ADRESA RRUGA E DIBRES 150 METRA PRANE MEDRESESE
 NR KONTAKTI 0692040300

Category:

Description

🛒 DELL LATITUDE E5440 Profesional
CORE I 5 GJENERATA 4- tert
4300U  2.5 GHZ (4 CPU)
– RAM 4 GB DDR3
– SSD 256 GB
– GRAFIKA HD 4400 – 2.1 GB
☑ REZULUCIONI HD 1600 x 900
☑ EKRANIT 14,1 inch
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD-RW
☑ WEBCAMERA
☑ WIFI
☑ HDMI
☑ SMART CARDREADER
☑ LAN GIGABYTE
☑ BLUETOOTH
☑ USB 3.0
☑ FINGERPRINT
☑ 3G SIM KART PER INTERNET
☑ VGA
-BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

– GARANCIA 6 MUAJ
– ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Produktet shoqerohen me fature te regullt TVSH

FACEBOOK  https://www.facebook.com/PCCService/
🏠
 -ADRESA RRUGA E DIBRES 150 METRA PRANE MEDRESESE
 NR KONTAKTI 0692040300