DELL LATITUDE E5450 SI I RI – CORE I 5 GJENERATA E 5te 5300U 2.3 GHZ – RAM 8 GB DDR3 – SSD 256 GB – GRAFIKA HD 5500 – 4 GB – DVD RW – WIFI – KAMER – BLUETOOTH – HDMI

🛒 DELL LATITUDE E5440 Profesional
CORE I 5 GJENERATA 5- te
4300U  2.5 GHZ (4 CPU)
– RAM 8 GB DDR3
– SSD 256 GB
– GRAFIKA HD 5500 – 4 GB share
☑ REZULUCIONI FULL HD 1920 x 1080
☑ EKRANIT 14,1 inch
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD-RW
☑ WEBCAMERA
☑ WIFI
☑ 4 G LTE MOBILE CARD SIM PER INTERNET
☑ HDMI
☑ SMART CARDREADER
☑ LAN GIGABYTE
☑ BLUETOOTH
☑ USB 3.0
☑ FINGERPRINT
☑ VGA
-BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

– GARANCIA 6 MUAJ
– ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Produktet shoqerohen me fature te regullt TVSH

FACEBOOK  https://www.facebook.com/PCCService/
🏠
 -ADRESA RRUGA E DIBRES 150 METRA PRANE MEDRESESE
 NR KONTAKTI 0692040300

Category:

Description

🛒 DELL LATITUDE E5440 Profesional
CORE I 5 GJENERATA 5- te
4300U  2.5 GHZ (4 CPU)
– RAM 8 GB DDR3
– SSD 256 GB
– GRAFIKA HD 5500 – 4 GB share
☑ REZULUCIONI FULL HD 1920 x 1080
☑ EKRANIT 14,1 inch
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD-RW
☑ WEBCAMERA
☑ WIFI
☑ 4 G LTE MOBILE CARD SIM PER INTERNET
☑ HDMI
☑ SMART CARDREADER
☑ LAN GIGABYTE
☑ BLUETOOTH
☑ USB 3.0
☑ FINGERPRINT
☑ VGA
-BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

– GARANCIA 6 MUAJ
– ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Produktet shoqerohen me fature te regullt TVSH

FACEBOOK  https://www.facebook.com/PCCService/
🏠
 -ADRESA RRUGA E DIBRES 150 METRA PRANE MEDRESESE
 NR KONTAKTI 0692040300