Ofertë

DELL LATITUDE E6430 +DOSKSTATION – CORE I 5 GJENERATA E TRETE 33400M 2.7 GHZ – RAM 4 GB DDR3 – HDD 320 GB – GRAFIKA HD 4000 – 1,7 GB – DVD-RW

220  175 

DELL LATITUDE E6430 Profesional
CORE I 5 GJENERATA E TRETE
33400M 2.7 GHZ (4 CPU)
– RAM 4 GB DDR3
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 4000 – 1,7 GB
☑ REZULUCIONI HD 1366 x 769
☑ EKRANIT 14,1 inch
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD-RW
☑ WEBCAMERA
☑ HDMI
☑ SMART CARDREADER
☑ LAN GIGABYTE
☑ BLUETOOTH
-BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 👌

-GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
Produktet shoqerohen me fature te regullt TVSH

FACEBOOK  https://www.facebook.com/PCCService/
🏠
-ADRESA RRUGA E DIBRES 150 METRA PRANE MEDRESESE
NR KONTAKTI 0692040300

Category:

Description

DELL LATITUDE E6430 Profesional
CORE I 5 GJENERATA E TRETE
33400M 2.7 GHZ (4 CPU)
– RAM 4 GB DDR3
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 4000 – 1,7 GB
☑ REZULUCIONI HD 1366 x 769
☑ EKRANIT 14,1 inch
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD-RW
☑ WEBCAMERA
☑ HDMI
☑ SMART CARDREADER
☑ LAN GIGABYTE
☑ BLUETOOTH
-BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 👌

-GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
Produktet shoqerohen me fature te regullt TVSH

FACEBOOK  https://www.facebook.com/PCCService/
🏠
-ADRESA RRUGA E DIBRES 150 METRA PRANE MEDRESESE
NR KONTAKTI 0692040300