DELL LATITUDE XT2 TABLET – – CORE 2 DUO U9400 1.4 GHZ – RAM 3 GB DDR3 – HDD 120 GB – GRAFIKA 1.3 GB – WIFI

125 

 DELL LATITUDE XT2 TABLET
– CORE 2 DUO U9400 1.4 GHZ
– RAM 3 GB DDR3
– HDD 120 GB
– GRAFIKA GMA 4500M HD 1.3 GB SHARE
☑ MONITOR 12,1 INCH 1280×800
☑ LED backlight – Anti glare
☑ MONITOR TUCH I RUTULLUSHEM
☑ PEN PER TE SHENJUAR MBI EKRAN
☑ WIFI
☑ LAN GIGABIT
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ AUDIO HD
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 DELL LATITUDE XT2 TABLET
– CORE 2 DUO U9400 1.4 GHZ
– RAM 3 GB DDR3
– HDD 120 GB
– GRAFIKA GMA 4500M HD 1.3 GB SHARE
☑ MONITOR 12,1 INCH 1280×800
☑ LED backlight – Anti glare
☑ MONITOR TUCH I RUTULLUSHEM
☑ PEN PER TE SHENJUAR MBI EKRAN
☑ WIFI
☑ LAN GIGABIT
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ AUDIO HD
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300