Ofertë

DELL LATITUDE XT3 – CORE I 5 GEN2 2520M 2.5 GHZ – RAM 4 GB DDR3 – HDD 320 GB – GRAFIKA HD 1.7 GB – MONITOR TUCH

255  199 

 DELL LATITUDE XT3
– CORE I 5 GJENERATA 2 252M 2,5GHZ
– Intel® Max Turbo Boost Technology 3.2GHZ
– Intel® vPro™ Technology
– Intel® Hyper-Threading Technology 
– RAM 4 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE
☑ MONITOR 13,3 INCH HD 1366×768
☑ LED backlight – Anti glare
☑ MONITOR ME TUCH I RUTULLUSHEM
☑ WIFI
☑ LAN GIGABIT
☑ FIREWIRE 1394
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ E – SATA
☑ HDMI
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10

SHTESE RAM 4 GB DDR3 + 20 EURO

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 DELL LATITUDE XT3
– CORE I 5 GJENERATA 2 252M 2,5GHZ
– Intel® Max Turbo Boost Technology 3.2GHZ
– Intel® vPro™ Technology
– Intel® Hyper-Threading Technology 
– RAM 4 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE
☑ MONITOR 13,3 INCH HD 1366×768
☑ LED backlight – Anti glare
☑ MONITOR ME TUCH I RUTULLUSHEM
☑ WIFI
☑ LAN GIGABIT
☑ FIREWIRE 1394
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ E – SATA
☑ HDMI
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10

SHTESE RAM 4 GB DDR3 + 20 EURO

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300