DELL OPTIPLEX 3010 – INTEL G 645 2,9 GHZ – RAM 4 GB – HDD 250 GB – GRAFIKA 1.7 GB – HDMI

85 

DELL OPTIPLEX 3010
PROCESOR – INTEL G645 2,9 GHZ
( INTEL G645 KA PERFORMANCE TE NGJASHME ME CORE I 3 GEN 1 540 )
RAM 4 GB
HDD 250 GB
GRAFIKA 1.7 GB share
HDMI
CONEXANT SMART AUDIO
WINDOWS 7 PRO STICKER OEM
WINDOWS 10 FREE UPGRADE

-GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS
PERFUNDIMIT TE SAJ.
Produktet shoqerohen me fature te regullt TVSH

FACEBOOK https://www.facebook.com/PCCService/
🏠 -ADRESA RRUGA E DIBRES 150 METRA PRANE MEDRESESE
NR KONTAKTI 0692040300

Category:

Description

DELL OPTIPLEX 3010
PROCESOR – INTEL G645 2,9 GHZ
( INTEL G645 KA PERFORMANCE TE NGJASHME ME CORE I 3 GEN 1 540 )
RAM 4 GB
HDD 250 GB
GRAFIKA 1.7 GB share
HDMI
CONEXANT SMART AUDIO
WINDOWS 7 PRO STICKER OEM
WINDOWS 10 FREE UPGRADE

-GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS
PERFUNDIMIT TE SAJ.
Produktet shoqerohen me fature te regullt TVSH

FACEBOOK https://www.facebook.com/PCCService/
🏠 -ADRESA RRUGA E DIBRES 150 METRA PRANE MEDRESESE
NR KONTAKTI 0692040300