Ofertë

FUJITSU ESPRIMO ESPRIMO P700 E85 – INTEL G3260 3.10 GHZ GEN 4 – RAM 4 GB – SSD 128 GB – GRAFIKA HD 1,7 GB

95  75 

 FUJITSU SIEMENS ESPRIMO P 710 E85+
INTEL G3260 3.10 GHZ gjenerata 4-ter
INTEL G3260 KA PERFORMANCE TE NGJASHME ME CORE i 5
 RAM 4 GB ddr3
 SSD 128GB
 GRAFIKA HD 2000 1,7 GB SHARE
 Interface  DVI
 AUDIO HD
 BOKSE TE BRENDESHME
 12 PORTA USB
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 DISPLAY PORT
 PS 2

I vetmi produkt qe prodhohet akoma ne Gjermani – MADE IN GERMANY

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.

 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 FUJITSU SIEMENS ESPRIMO P 710 E85+
INTEL G3260 3.10 GHZ gjenerata 4-ter
INTEL G3260 KA PERFORMANCE TE NGJASHME ME CORE i 5
 RAM 4 GB ddr3
 SSD 128GB
 GRAFIKA HD 2000 1,7 GB SHARE
 Interface  DVI
 AUDIO HD
 BOKSE TE BRENDESHME
 12 PORTA USB
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 DISPLAY PORT
 PS 2

I vetmi produkt qe prodhohet akoma ne Gjermani – MADE IN GERMANY

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.

 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300