FUJITSU ESPRIMO ESPRIMO P710 E85 – INTEL G 2020 2,9 GHZ GEN 3 – RAM 4 GB – HDD 250 GB – GRAFIKA HD 1,7 GB – DVD ROM

60 

 FUJITSU SIEMENS ESPRIMO P 710 E85+
INTEL G2020 2,9 GHZ GEN 3
Intel® Hyper-Threading Technology
 RAM 4 GB ddr3
 HDD 250 GB
 GRAFIKA HD 1,7 GB SHARE
 Interface  DVI
 AUDIO HD
 DVD -ROM
 BOKSE TE BRENDESHME
 12 PORTA USB 3.0
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 PS 2

I vetmi produkt qe prodhohet akoma ne Gjermani – MADE IN GERMANY

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.

 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 FUJITSU SIEMENS ESPRIMO P 710 E85+
INTEL G2020 2,9 GHZ GEN 3
Intel® Hyper-Threading Technology
 RAM 4 GB ddr3
 HDD 250 GB
 GRAFIKA HD 1,7 GB SHARE
 Interface  DVI
 AUDIO HD
 DVD -ROM
 BOKSE TE BRENDESHME
 12 PORTA USB 3.0
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 PS 2

I vetmi produkt qe prodhohet akoma ne Gjermani – MADE IN GERMANY

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.

 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300