Ofertë

FUJITSU SIEMENS LIFEBOOK S710 – CORE I 5 m520 2.4 GHZ – RAM 4 GB – HDD 160 GB – GRAFIKA HD  1,7 GB SHARE – DVD – RW – WIFI – WEBCAMER

149  119 

 FUJITSU SIEMENS LIFEBOOK S710
CORE I 5 m520 2.4 GHZ
Max Turbo Frequency 3.2 GHZ
Intel® Hyper-Threading Technology 
 RAM 4 GB ddr3
 HDD 160 GB
 GRAFIKA HD  1,7 GB SHARE
 REZULUCIONI HD 1366 x 768
 EKRANIT 14,1 inch
 LED backlight – Anti glare
 DVD – RW
 WIFI
 FOLE PER KART SIM PER INTRENET 3G
 WEBCAMER
 USB 2.0
 BLUETOOTH 
 SMART CARDREADER
 LEXUES KARTASH APARATI  SD
 LAN GIGABYTE
 E-SATA
 DISPLAY PORT
 VGA

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

MADE IN JAPAN prodhuar per MYNI GJERMANI

 WINDOWS 7 PRO OEM STICKER  – Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 FUJITSU SIEMENS LIFEBOOK S710
CORE I 5 m520 2.4 GHZ
Max Turbo Frequency 3.2 GHZ
Intel® Hyper-Threading Technology 
 RAM 4 GB ddr3
 HDD 160 GB
 GRAFIKA HD  1,7 GB SHARE
 REZULUCIONI HD 1366 x 768
 EKRANIT 14,1 inch
 LED backlight – Anti glare
 DVD – RW
 WIFI
 FOLE PER KART SIM PER INTRENET 3G
 WEBCAMER
 USB 2.0
 BLUETOOTH 
 SMART CARDREADER
 LEXUES KARTASH APARATI  SD
 LAN GIGABYTE
 E-SATA
 DISPLAY PORT
 VGA

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

MADE IN JAPAN prodhuar per MYNI GJERMANI

 WINDOWS 7 PRO OEM STICKER  – Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300