FUJITSU SIEMENS LIFEBOOK S752 – CORE I 5 Gen 3 3340M 2.6 GHZ – RAM 4 GB DDR3 – HDD 320 GB – GRAFIKA HD 4000 – 1,7 GB – DVD-RW – WEBCAMER – DOCKSTATION

169 

 FUJITSU SIEMENS LIFEBOOK S752
CORE I 5 GJENERATA 3 3340 2.6 GHZ
Max Turbo Frequency 3.4 GHZ
Intel® Hyper-Threading Technology 
 RAM 4 GB ddr3
 HDD 320 GB
 GRAFIKA HD 4000 1,7 GB SHARE
 REZULUCIONI HD 1366 x 768
 EKRANIT 14,1 inch
 LED backlight – Anti glare
 DVD – RW  OSE  BATERI DOPIO
 WIFI
 FOLE PER KART SIM PER INTRENET 3G
 WEBCAMER
 USB 3.0
 BLUETOOTH 
 SMART CARDREADER
 LEXUES KARTASH APARATI  SD
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 E-SATA
 DISPLAY PORT
 VGA
 Docking Station MBRON LAPTOPIN NGA KOLPOT ,DHE TE MUNDESON TE GJITHA SHERBIMET E PORTAVE SHTESE SI LAPTOP I DYTE

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

MADE IN JAPAN prodhuar per MYNI GJERMANI

 WINDOWS 7 PRO OEM STICKER  – Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 FUJITSU SIEMENS LIFEBOOK S752
CORE I 5 GJENERATA 3 3340 2.6 GHZ
Max Turbo Frequency 3.4 GHZ
Intel® Hyper-Threading Technology
 RAM 4 GB ddr3
 HDD 320 GB
 GRAFIKA HD 4000 1,7 GB SHARE
REZULUCIONI HD 1366 x 768
EKRANIT 14,1 inch
LED backlight – Anti glare
 DVD – RW  OSE  BATERI DOPIO
 WIFI
 FOLE PER KART SIM PER INTRENET 3G
 WEBCAMER
 USB 3.0
 BLUETOOTH 
 SMART CARDREADER
 LEXUES KARTASH APARATI  SD
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 E-SATA
 DISPLAY PORT
 VGA
 Docking Station MBRON LAPTOPIN NGA KOLPOT ,DHE TE MUNDESON TE GJITHA SHERBIMET E PORTAVE SHTESE SI LAPTOP I DYTE

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

MADE IN JAPAN prodhuar per MYNI GJERMANI

 WINDOWS 7 PRO OEM STICKER  – Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300