GAMING PC ANTEC – CORE I 7 EKSTREM QUAD CORE 975 3.33 GHZ – RAM 8 GB – HDD 500 GB – GTX 275 4GB SHARE – DVD RW

375 

 ANTEC  ASUA P6T
CORE I 7 EXTREME QUAD CORE 975  3.33 GHZ
Max Turbo Frequency 3.60 GHZ
Cache 8 MB SmartCache
Cores 4
Threads 8
Intel® vPro™ Technology
Intel® Hyper-Threading Technology
 MATHERBORD ASUS P6T
 KASE ANTEC SONATA 4
 KULER PROCESORI XXL  XIGMATEK ME DRITE LED
 BLLOK USHQIMI ANTEC TP- 650 W
 RAM 8 GB ddr3 KINGSTON HYPERX PC3- 12800 ME FTOHIE ALUMINI
 HDD 500 GB SATA 7200 RPM
 GRAFIKA NVIDIA GTX 275  896 MB 4 GB SHARE
 Interface  DVI X 2  SVIDIO
 AUDIO HD 6 KANALE
 DVD -RW
 FAN KASE I MADH ME 3 NIVELE FTOHIE
 3 SLLOTE PER PCI EXPRESS
 10 PORTA USB
 LAN GIGABYTE
 E-SATA
 FIREWIRE
 PS 2

Produkt I prodhuar ne Gjermani – MADE IN GERMANY
vidio per te par kasen
https://www.youtube.com/watch?v=WzK2Fj8RAc4

  Lojra free te instaluara

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 ANTEC  ASUA P6T
CORE I 7 EXTREME QUAD CORE 975  3.33 GHZ
Max Turbo Frequency 3.60 GHZ
Cache 8 MB SmartCache
Cores 4
Threads 8
Intel® vPro™ Technology
Intel® Hyper-Threading Technology
 MATHERBORD ASUS P6T
 KASE ANTEC SONATA 4
 KULER PROCESORI XXL  XIGMATEK ME DRITE LED
 BLLOK USHQIMI ANTEC TP- 650 W
 RAM 8 GB ddr3 KINGSTON HYPERX PC3- 12800 ME FTOHIE ALUMINI
 HDD 500 GB SATA 7200 RPM
 GRAFIKA NVIDIA GTX 275  896 MB 4 GB SHARE
 Interface  DVI X 2  SVIDIO
 AUDIO HD 6 KANALE
 DVD -RW
 FAN KASE I MADH ME 3 NIVELE FTOHIE
 3 SLLOTE PER PCI EXPRESS
 10 PORTA USB
 LAN GIGABYTE
 E-SATA
 FIREWIRE
 PS 2

Produkt I prodhuar ne Gjermani – MADE IN GERMANY
vidio per te par kasen

  Lojra free te instaluara

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300