GIGABYTE CORE 2 DUO E7400 2.8 GHZ – RAM 4 GB – HDD 160 GB – NVIDIA 7300 GT 2 GB – DVD ROM

75 

 GIGABYTE GA- EP41 – UD3L
CORE 2 DUO E7400 2.8 GHZ
 RAM 4 GB
 HDD 160 GB
 GRAFIKA NVIDIA GEFORCE 7300 GT
256 GB DEDIKUAR 2 GB SHARE
 Interface  VGA  DVI
 AUDIO HD 6 KANALE
 DVD – ROM
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 PORT LPT
 PS 2

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.

 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

  Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 GIGABYTE GA- EP41 – UD3L
CORE 2 DUO E7400 2.8 GHZ
 RAM 4 GB
 HDD 160 GB
 GRAFIKA NVIDIA GEFORCE 7300 GT
256 GB DEDIKUAR 2 GB SHARE
 Interface  VGA  DVI
 AUDIO HD 6 KANALE
 DVD – ROM
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 PORT LPT
 PS 2

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.

 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

  Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300