Hp Compaq Elite 8300 – CORE I 5 QUAD CORE Gen 3 3470 3.2GHZ – RAM 16 GB DDR3 – HDD 500 GB – GTX 1050 TI 4GB – DVD RW

375 

Hp Compaq Elite 8300
– CORE I 5 QUAD CORE
– Gen 3 3470 3.2GHZ
– Max Turbo Frequency 3,6 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– Intel® vPro™ Technology
– Cores 4
– Threads 4

 RAM 16 GB ddr3 PC3- 12800
 HDD 500 GB SATA 7200 RPM
 GRAFIKA NVIDIA GTX 1050 Ti 4 GB
UP TO 12 GB SHARE
 Interface DVI HDMI DISPLAY PORT
 DVD -RW
 USB 3.0
 PORT COM
 12 PORTA USB
 LAN GIGABYTE
 PS 2
 WINDOWS 7 PRO STICKER OEM
free upgrade to windows 10

 Produkt I prodhuar ne Gjermani – MADE IN GERMANY

 -GARANCIA 6 MUAJ –  ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

Hp Compaq Elite 8300
– CORE I 5 QUAD CORE
– Gen 3 3470 3.2GHZ
– Max Turbo Frequency 3,6 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– Intel® vPro™ Technology
– Cores 4
– Threads 4

 RAM 16 GB ddr3 PC3- 12800
 HDD 500 GB SATA 7200 RPM
 GRAFIKA NVIDIA GTX 1050 Ti 4 GB
UP TO 12 GB SHARE
 Interface DVI HDMI DISPLAY PORT
 DVD -RW
 USB 3.0
 PORT COM
 12 PORTA USB
 LAN GIGABYTE
 PS 2
 WINDOWS 7 PRO STICKER OEM
free upgrade to windows 10

 Produkt I prodhuar ne Gjermani – MADE IN GERMANY

 -GARANCIA 6 MUAJ –  ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300