HP COMPAQ PRO 6300 -CORE I 5 QUAD CORE GEN3 3470 3.2 GHZ (4CPU) – RAM 8 GB – HDD 250 GB – GRAFIKA 1.7 GB – DVD-ROM

148 

 HP COMPAQ PRO 6300
CORE I 5 GJENERATA 3 3470 QUAD CORE 3,10 GHZ
Max Turbo Frequency 3.60 GHZ
Intel® vPro™ Technology
 RAM 8 GB ddr3
 HDD 250 GB
 GRAFIKA HD 2500 1,7 GB SHARE
 Interface  DVI
 AUDIO HD
 DVD -ROM
 BOKSE TE BRENDESHME
 PORTA USB 3.0
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 DISPLAY PORT
 PS 2

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.

 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

  Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 HP COMPAQ PRO 6300
CORE I 5 GJENERATA 3 3470 QUAD CORE 3,10 GHZ
Max Turbo Frequency 3.60 GHZ
Intel® vPro™ Technology
 RAM 8 GB ddr3
 HDD 250 GB
 GRAFIKA HD 2500 1,7 GB SHARE
 Interface  DVI
 AUDIO HD
 DVD -ROM
 BOKSE TE BRENDESHME
 PORTA USB 3.0
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 DISPLAY PORT
 PS 2

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.

 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

  Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300