HP ELITE 8000 SFF – DUAL CORE E5700 3,2 GHZ ,RAM 4 GB ddr3 ,HDD 250 GB ,GRAFIKA GMA 4500 1,7 GB ,PA DVD ,BOKSE TE BRENDESHME

48 

 HP ELITE 8000 sff
DUAL CORE E5700 3,2 GHZ
 RAM 4 GB ddr3
 HDD 250 GB
 GRAFIKA GMA 4500 1,7 GB
 NUK KA DVD
 BOKSE TE BRENDESHME
 12 PORTA USB
 LAN GIGABYTE

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

SHTESA TE MUNDESHME – UPGRADE
RAM 2 GB + 10 EURO

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 HP ELITE 8000 sff
DUAL CORE E5700 3,2 GHZ
 RAM 4 GB ddr3
 HDD 250 GB
 GRAFIKA GMA 4500 1,7 GB
 NUK KA DVD
 BOKSE TE BRENDESHME
 12 PORTA USB
 LAN GIGABYTE

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

SHTESA TE MUNDESHME – UPGRADE
RAM 2 GB + 10 EURO

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300