HP ELITE 8100 – CORE I 5 650 3,2 GHZ – RAM 4 GB – HDD 250 GB – GRAFIKA 1.7 GB – DVD RW

79 

 HP ELITE 8100
CORE I 5 650 3.2 GHZ
Intel® vPro™ Technology
Max Turbo Frequency 3.4 GHZ
 RAM 4 GB ddr3
 HDD 250 GB
 GRAFIKA HD 2000 1,7 GB SHARE
 AUDIO HD
 DVD – RW
 BOKSE TE BRENDESHME
 12 PORTA USB
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 DISPLAY PORT
 PS 2

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 HP ELITE 8100
CORE I 5 650 3.2 GHZ
Intel® vPro™ Technology
Max Turbo Frequency 3.4 GHZ
 RAM 4 GB ddr3
 HDD 250 GB
 GRAFIKA HD 2000 1,7 GB SHARE
 AUDIO HD
 DVD – RW
 BOKSE TE BRENDESHME
 12 PORTA USB
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 DISPLAY PORT
 PS 2

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300