Ofertë

HP ELITE 8200 – CORE I 5 Quad-Core GEN 2 2400 3.1 GHZ – RAM 4 GB – HDD 500 GB – GRAFIKA 1.7 GB – DVD RW

135  120 

 HP ELITE 8200
CORE I 5 QUAD CORE GEN 2 2400 3.1 GHZ
Intel® vPro™ Technology
Max Turbo Frequency 3.4 GHZ
 RAM 4 GB ddr3
 HDD 500 GB
 GRAFIKA HD 2000 1,7 GB SHARE
 AUDIO HD
 DVD – RW
 BOKSE TE BRENDESHME
 12 PORTA USB
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 DISPLAY PORT
 PS 2

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.

 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 HP ELITE 8200
CORE I 5 QUAD CORE GEN 2 2400 3.1 GHZ
Intel® vPro™ Technology
Max Turbo Frequency 3.4 GHZ
 RAM 4 GB ddr3
 HDD 500 GB
 GRAFIKA HD 2000 1,7 GB SHARE
 AUDIO HD
 DVD – RW
 BOKSE TE BRENDESHME
 12 PORTA USB
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 DISPLAY PORT
 PS 2

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.

 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300