Ofertë

HP ELITE 8300 ALL IN ONE – CORE I 5 GJENERATA E TRETE QUAD CORE 3470 3,2GHZ – TURBO BOOST 3,6 GHZ ,RAM 8 GB DDR 3 ,HDD 500 GB ,KARTA INTEL HD 2500 1,7GB ,DVD±RW (±R DL) ,WIRELESS ,STERIO SPEAKERS FULL BASS ,MONITOR 23 INCH FULL HD LED

420  380 

HP ELITE 8300 ALL IN ONE
CORE I 5 GJENERATA E TRETE
QUAD CORE 3470 3,2GHZ
TURBO BOOST 3,6 GHZ
 RAM 8 GB DDR 3
 HDD 500 GB
 KARTA INTEL HD 2500 1,7GB
 DVD±RW (±R DL)
☑ WEBCAMERA HD
 WIRELESS
 STERIO SPEAKERS FULL BASS
 MONITOR 23 INCH FULL HD LED
 KA PISTON QE NGRIHET ULET DHE ROTULLOHET;
I pershtacem per poyicionin e punes
 MAUS TASTIERE TE RE
 WIN 7 PRO STICKER OEM + WIN 10

NDIZET PER RRETH 15 SEC
FIKET PER RETH 5 SEC

Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

https://www.facebook.com/PCCService/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

HP ELITE 8300 ALL IN ONE
CORE I 5 GJENERATA E TRETE
QUAD CORE 3470 3,2GHZ
TURBO BOOST 3,6 GHZ
 RAM 8 GB DDR 3
 HDD 500 GB
 KARTA INTEL HD 2500 1,7GB
 DVD±RW (±R DL)
☑ WEBCAMERA HD
 WIRELESS
 STERIO SPEAKERS FULL BASS
 MONITOR 23 INCH FULL HD LED
 KA PISTON QE NGRIHET ULET DHE ROTULLOHET;
I pershtacem per poyicionin e punes
 MAUS TASTIERE TE RE
 WIN 7 PRO STICKER OEM + WIN 10

NDIZET PER RRETH 15 SEC
FIKET PER RETH 5 SEC

Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

https://www.facebook.com/PCCService/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
Nr kontakti 0692040300