HP ELITE 8300 – CORE I 5 GEN 3 3470 3.20 GHz, RAM 4 GB, HDD 500 GB, GRAFIKA HD 2500 1.7 GB SHARE, DVD

130 

 HP ELITE 8300
– CORE I 5 QUAD CORE
– Gen 3 3470 3.2GHZ
– Max Turbo Frequency 3,6 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– Intel® vPro™ Technology
– Cores 4
– Threads 4
 RAM 4 GB ddr3
 HDD 500 GB
 GRAFIKA HD 2500 1,7 GB SHARE
 AUDIO HD
 DVD – RW
 BOKSE TE BRENDESHME
 12 PORTA USB
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 DISPLAY PORT
 PS 2

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produkt I prodhuar ne Gjermani – MADE IN GERMANY

 -GARANCIA 6 MUAJ
 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 HP ELITE 8300
– CORE I 5 QUAD CORE
– Gen 3 3470 3.2GHZ
– Max Turbo Frequency 3,6 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– Intel® vPro™ Technology
– Cores 4
– Threads 4
 RAM 4 GB ddr3
 HDD 500 GB
 GRAFIKA HD 2500 1,7 GB SHARE
 AUDIO HD
 DVD – RW
 BOKSE TE BRENDESHME
 12 PORTA USB
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 DISPLAY PORT
 PS 2

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produkt I prodhuar ne Gjermani – MADE IN GERMANY

 -GARANCIA 6 MUAJ
 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300