HP ELITE BOOK 8470P – CORE I 5 GEN 2 2520M 2,5GHZ – RAM 8 GB – HDD 320 GB – GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE – DVD RW

170 

LAPTOP VITRINE – Pa asnje shenje perdorimi
HP ELITE BOOK 8470 P
– CORE I 5 GJENERATA 2 2520M  2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology

– RAM 8 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE
☑ MONITOR 14,1 INCH 1600×900
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD RW kopjus CD dhe DVD
☑ WEBCAMERA HD
☑ BLUETOOTH
☑ WIFI
☑ LAN GIGABIT
☑ FIREWIRE 1394
☑ DRITE LED QE NDRICON MBI TASTIERE
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ E – SATA
☑ USB 3.0
☑ DISPLAY PORT
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

LAPTOP VITRINE – Pa asnje shenje perdorimi
HP ELITE BOOK 8470 P
– CORE I 5 GJENERATA 2 2520M  2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology

– RAM 8 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE
☑ MONITOR 14,1 INCH 1600×900
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD RW kopjus CD dhe DVD
☑ WEBCAMERA HD
☑ BLUETOOTH
☑ WIFI
☑ LAN GIGABIT
☑ FIREWIRE 1394
☑ DRITE LED QE NDRICON MBI TASTIERE
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ E – SATA
☑ USB 3.0
☑ DISPLAY PORT
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300