HP Elite Book FOLIO 9470m Ultra Book – Core I 7 Gen 3 3687U 2.66 Ghz – Ram 8 Gb – Ssd 180 Gb – Grafika HD 4000 1.7 Gb share – Webcamera HD –

PRODUKT VITRINE Pothuajse i pa perdorur.
I ri kushton 1200 Euro.

HP Elite Book FOLIO 9470m Ultra Book
– CORE I 7 GJENERATA 3 3687U  2,1GHZ ~ 2.66 GHZ
– Max Turbo Frequency 3,3 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– Intel® vPro™ Technology 

– RAM 8 GB
– SSD 180 GB
– GRAFIKA HD 4000 1.7 GB SHARE
☑ MONITOR 13.3 INCH 1600×900
☑ LED backlight – Anti glare
☑ WEBCAMERA HD
☑ WIFI
☑ LAN GIGABIT
☑ USB 3.0
☑ FIREWIRE 1394
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ 3G SIM KART UMTS
☑ DISPLAY PORT
☑ WINSOWS 8 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10
☑ TASTIERE ME DRITE

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

PRODUKT VITRINE Pothuajse i pa perdorur.
I ri kushton 1200 Euro.

HP Elite Book FOLIO 9470m Ultra Book
– CORE I 7 GJENERATA 3 3687U  2,1GHZ ~ 2.66 GHZ
– Max Turbo Frequency 3,3 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– Intel® vPro™ Technology 

– RAM 8 GB
– SSD 180 GB
– GRAFIKA HD 4000 1.7 GB SHARE
☑ MONITOR 13.3 INCH 1600×900
☑ LED backlight – Anti glare
☑ WEBCAMERA HD
☑ WIFI
☑ LAN GIGABIT
☑ USB 3.0
☑ FIREWIRE 1394
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ 3G SIM KART UMTS
☑ DISPLAY PORT
☑ WINSOWS 8 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10
☑ TASTIERE ME DRITE

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300