Ofertë

HP PRO BOOK 6450 B – CORE I 5 M520 2,4GHZ – RAM 4 GB – HDD 250 GB – GRAFIKA HD 3000 1.7 GB – DVD RW – WIFI

145  119 

HP PRO BOOK 6450 B
– CORE I 5 M520  2,4GHZ
– Max Turbo Frequency 2,9 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology

– RAM 4 GB
– HDD 250 GB
– GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE
☑ MONITOR 14,1 INCH 1366 x 768
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD RW kopjus CD dhe DVD
☑ WIFI
☑ LAN GIGABIT
☑ FIREWIRE 1394
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ E – SATA
☑ DISPLAY PORT
☑ PORT COM
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10

CANTA 5 EURO
RAM 4GB + 20 EURO

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

HP PRO BOOK 6450 B
– CORE I 5 M520  2,4GHZ
– Max Turbo Frequency 2,9 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology

– RAM 4 GB
– HDD 250 GB
– GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE
☑ MONITOR 14,1 INCH 1366 x 768
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD RW kopjus CD dhe DVD
☑ WIFI
☑ LAN GIGABIT
☑ FIREWIRE 1394
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ E – SATA
☑ DISPLAY PORT
☑ PORT COM
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10

CANTA 5 EURO
RAM 4GB + 20 EURO

-BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE

-GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300