Ofertë

HP PRO BOOK 6460B – CORE I 5 GJENERATA 2 2520M 2,5GHZ – RAM 8 GB – HDD 250 GB – GRAFIKA HD 3000 1,7 GB – DVD RW + CANTA DHURATE

185  155 

HP PRO BOOK 6460 B
– CORE I 5 GJENERATA 2 2520M  2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology

– RAM 8 GB
– HDD 250 GB
– GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE
☑ MONITOR 14,1 INCH 1366×768
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD RW kopjus CD dhe DVD
☑ WIFI
☑ LAN GIGABIT
☑ FIREWIRE 1394
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ E – SATA
☑ DISPLAY PORT
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10
☑ CANTA DHURATE

SHTESE  –  RAM 4GB + 20 EURO

-BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE

-GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

HP PRO BOOK 6460 B
– CORE I 5 GJENERATA 2 2520M  2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology

– RAM 8 GB
– HDD 250 GB
– GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE
☑ MONITOR 14,1 INCH 1366×768
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD RW kopjus CD dhe DVD
☑ WIFI
☑ LAN GIGABIT
☑ FIREWIRE 1394
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ E – SATA
☑ DISPLAY PORT
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10
☑ CANTA DHURATE

SHTESE  –  RAM 4GB + 20 EURO

-BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE

-GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
Nr kontakti 0692040300