Ofertë

HP ELITE BOOK 8440 p  * FULL GRAD A * – CORE I 5 M520  2,4GHZ – RAM 4 GB – HDD 250 GB – NVIDIA NVS 3100M 512 MB DEDIKUAR – WEBCAMERA 2MP – DVD RW – WIFI

175  155 

 HP ELITE BOOK 8440 p  * FULL GRAD A *
– CORE I 5 M520  2,4GHZ
– Max Turbo Frequency 2,9 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology

– RAM 4 GB
– HDD 250 GB
– GRAFIKA NVIDIA NVS 3100M 512 MB DEDIKUAR  2.2 GB SHARE
☑ MONITOR 14,1 INCH 1366 x 768
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD RW kopjus CD dhe DVD
☑ WEBCAMERA 2MP
☑ 3G – PUNON ME SIM KARTE CELULARI
☑ WIFI
☑ LAN GIGABIT
☑ FIREWIRE 1394
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ E – SATA
☑ SENSOR DRITE TE EKRANIT
☑ DRITE NE TASTIERE
☑ DISPLAY PORT
☑ PORT COM
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10
☑ ANTIVIRUS I LICENSUAR
☑ KOMPLET ALUMIN

SHTESE  –  RAM 4GB + 25 EURO
CANTA – 5 EURO

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE SI E RE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 HP ELITE BOOK 8440 p  * FULL GRAD A *
– CORE I 5 M520  2,4GHZ
– Max Turbo Frequency 2,9 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology

– RAM 4 GB
– HDD 250 GB
– GRAFIKA NVIDIA NVS 3100M 512 MB DEDIKUAR  2.2 GB SHARE
☑ MONITOR 14,1 INCH 1366 x 768
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD RW kopjus CD dhe DVD
☑ WEBCAMERA 2MP
☑ 3G – PUNON ME SIM KARTE CELULARI
☑ WIFI
☑ LAN GIGABIT
☑ FIREWIRE 1394
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ E – SATA
☑ SENSOR DRITE TE EKRANIT
☑ DRITE NE TASTIERE
☑ DISPLAY PORT
☑ PORT COM
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10
☑ ANTIVIRUS I LICENSUAR
☑ KOMPLET ALUMIN

SHTESE  –  RAM 4GB + 25 EURO
CANTA – 5 EURO

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE SI E RE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300