Ofertë

HP Z 210 WORKSTATION Xeon QUAD CORE E3 1240 3.30 GHz, RAM 8 GB, HDD 500 GB, GRAFIKA QUADRO NVS 300 2.2 GB SHARE, DVD

260  220 

 HP WORKSTATION Z210
Xeon QUAD CORE  E3 1240 3.30 GHz
Intel® vPro™ Technology
Intel® Hyper-Threading Technology
Max Turbo Frequency 3.7 GHZ
# of Cores 4
# of Threads 8
 RAM 8 GB ddr3
 HDD 500 GB
 GRAFIKA QUADRO NVS 300 2,2 GB SHARE
 AUDIO HD
 DVD – ROM
 BOKSE TE BRENDESHME
 9 PORTA USB
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 DISPLAY PORT
 PS 2

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/?hl=en

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 HP WORKSTATION Z210
Xeon QUAD CORE  E3 1240 3.30 GHz
Intel® vPro™ Technology
Intel® Hyper-Threading Technology
Max Turbo Frequency 3.7 GHZ
# of Cores 4
# of Threads 8
 RAM 8 GB ddr3
 HDD 500 GB
 GRAFIKA QUADRO NVS 300 2,2 GB SHARE
 AUDIO HD
 DVD – ROM
 BOKSE TE BRENDESHME
 9 PORTA USB
 LAN GIGABYTE
 PORT COM
 DISPLAY PORT
 PS 2

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/?hl=en

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300