HP Z 800 WORKSTATION – 2PROCESOR FIZIK HEXA-CORE Xeon E5650 2.67 GHz, RAM 24 GB ECC, HDD 1 TB, GRAFIKA QUADRO 4000 2 GB, DVD RW

780 

HP Z 800 WORKSTATION HEXA-CORE 
KOMPJUTER PROFESIONAL
PER GRAFIK , DIZAIN & MONTAZH VIDIOSH

HP Z800
2 COPE PROCESOR FIZIK -24 Core ne Total
Intel Xeon E5650, 2.67 GHz,
Max Turbo BOOST  Frequency  3.06 GHz
Intel® Hyper-Threading Technology
Bus Speed6.4 GT/s QPI

12 MB cache, 1333 MHz memory, Six-Core
☑ RAM ECC 24 GB ECC  ( Error-correcting code memory )
☑ HDD 1 TB 7200rpm I RI ( nuk eshte i perdorur )
☑ GRAFIKA QUADRO 4000 2GB E DEDIKUAR DDR5
UP TO  6 GB SHARE
☑ DVD-RW
☑ FIREWIRE
☑ 2 COPE  LAN GIGABIT

☑ SHTESE – HDD 1 TB – I RI NE KUTI + 55 EURO
☑ SHTESE – SSD 240 GB – I RI NE KUTI + 99 EURO

☑ WINDOWS 7 PROFESIONAL STICKER OEM
☑ Windows 10 pro fre upgrade

PRODUKTE ORIGJINALE DHE PROFESIONALE TE IMPORTUAR NGA GJERMANIA
PAK MUAJ TE PERDORUR

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
📜 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

  Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

HP Z 800 WORKSTATION HEXA-CORE 
KOMPJUTER PROFESIONAL
PER GRAFIK , DIZAIN & MONTAZH VIDIOSH

HP Z800
2 COPE PROCESOR FIZIK -24 Core ne Total
Intel Xeon E5650, 2.67 GHz,
Max Turbo BOOST  Frequency  3.06 GHz
Intel® Hyper-Threading Technology
Bus Speed6.4 GT/s QPI

12 MB cache, 1333 MHz memory, Six-Core
☑ RAM ECC 24 GB ECC  ( Error-correcting code memory )
☑ HDD 1 TB 7200rpm I RI ( nuk eshte i perdorur )
☑ GRAFIKA QUADRO 4000 2GB E DEDIKUAR DDR5
UP TO  6 GB SHARE
☑ DVD-RW
☑ FIREWIRE
☑ 2 COPE  LAN GIGABIT

☑ SHTESE – HDD 1 TB – I RI NE KUTI + 55 EURO
☑ SHTESE – SSD 240 GB – I RI NE KUTI + 99 EURO

☑ WINDOWS 7 PROFESIONAL STICKER OEM
☑ Windows 10 pro fre upgrade

PRODUKTE ORIGJINALE DHE PROFESIONALE TE IMPORTUAR NGA GJERMANIA
PAK MUAJ TE PERDORUR

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.
📜 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

  Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300