LENOVO IDEAPAD 100 – CORE I 5 GJENERATA 5 5200U 2.2GHZ – RAM 8 GB – HDD 1 TB – INTEL HD 5500 – DVD RW

620 

LAPTOP I RI – I PA PERDORUR
LENOVO IDEAPAD 100
CORE I 5 GJENERATA 5 5200U  2.2 GHZ
– Max Turbo Frequency 2,7 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB DDR3
– HDD 1 TB
– GRAFIKA INTEL HD 5500 4 GB SHARE
☑ REZULUCIONI HD 1366 x 768
☑ EKRANIT 15,6 inch HD
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD-RW DL
☑ WIFI
☑ SMART CARDREADER
☑ LAN GIGABYTE
☑ BLUETOOTH
☑ CONEXANT SMART AUDIO HD
☑ HDMI
☑ USB 3,0

☑ WINDOWS 10 STICKER OEM I LICENSUAR  RECOVERY

LAPTOPI VJEN I INSTALUAR ME ANTIVIRUS DHE PROGRAME

GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.

🏠
 -ADRESA RRUGA E DIBRES 150 METRA PRANE MEDRESESE
 NR KONTAKTI 0692040300

Category:

Description

LAPTOP I RI – I PA PERDORUR
LENOVO IDEAPAD 100
CORE I 5 GJENERATA 5 5200U  2.2 GHZ
– Max Turbo Frequency 2,7 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB DDR3
– HDD 1 TB
– GRAFIKA INTEL HD 5500 4 GB SHARE
☑ REZULUCIONI HD 1366 x 768
☑ EKRANIT 15,6 inch HD
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD-RW DL
☑ WIFI
☑ SMART CARDREADER
☑ LAN GIGABYTE
☑ BLUETOOTH
☑ CONEXANT SMART AUDIO HD
☑ HDMI
☑ USB 3,0

☑ WINDOWS 10 STICKER OEM I LICENSUAR  RECOVERY

LAPTOPI VJEN I INSTALUAR ME ANTIVIRUS DHE PROGRAME

GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.

🏠
-ADRESA RRUGA E DIBRES 150 METRA PRANE MEDRESESE
NR KONTAKTI 0692040300