LENOVO THINKPAD T530  * FULL GRAD A *– CORE I 5 GEN 3 3320M  2,6GHZ – RAM 8 GB – HDD 320 GB – GRAFIKA NVIDIA NVS 5400M 1 GB DEDIKUAR  5 GB SHARE – DVD RW – WEBCAMERA 2MP – WIFI

300 

 LENOVO THINKPAD T530  * FULL GRAD A *
– CORE I 5 GEN 3 3320M  2,6GHZ
– Max Turbo Frequency 3,3 GHZ
– Intel® vPro™ Technology
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA NVIDIA NVS 5400M 1 GB DEDIKUAR  5 GB SHARE
– GRAFIKA HD 4000 1.7 GB SHARE
☑ MONITOR 15.6 INCH  FULL HD 1920 x 1080
☑ LED backlight – Anti glare  VIVID COLOR
☑ DVD RW kopjus CD dhe DVD
☑ WEBCAMERA 2MP
☑ 3G – PUNON ME SIM KARTE CELULARI
☑ WIFI
☑ LAN GIGABIT
☑ FIREWIRE 1394
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ USB 3.0
☑ DRITE NE TASTIERE
☑ MINI DISPLAY PORT
☑ BATERI DOPIO
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10
☑ ANTIVIRUS I LICENSUAR

CANTA – 5 EURO

 -BATERIA DOPIO NE GJENDIE PREFEKTE SI E RE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

 LENOVO THINKPAD T530  * FULL GRAD A *
– CORE I 5 GEN 3 3320M  2,6GHZ
– Max Turbo Frequency 3,3 GHZ
– Intel® vPro™ Technology
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA NVIDIA NVS 5400M 1 GB DEDIKUAR  5 GB SHARE
– GRAFIKA HD 4000 1.7 GB SHARE
☑ MONITOR 15.6 INCH  FULL HD 1920 x 1080
☑ LED backlight – Anti glare  VIVID COLOR
☑ DVD RW kopjus CD dhe DVD
☑ WEBCAMERA 2MP
☑ 3G – PUNON ME SIM KARTE CELULARI
☑ WIFI
☑ LAN GIGABIT
☑ FIREWIRE 1394
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ USB 3.0
☑ DRITE NE TASTIERE
☑ MINI DISPLAY PORT
☑ BATERI DOPIO
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10
☑ ANTIVIRUS I LICENSUAR

CANTA – 5 EURO

 -BATERIA DOPIO NE GJENDIE PREFEKTE SI E RE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300