RAM 2 GB DDR2 PER LAPTOP

RAM ORIGJINAL
DISPONOJME FREKUENCA TE NDRSHSHME DHE MARKA TE NDRYSHME
TE PERSHTATSHME PER TE GJITHE KERKESAT TUAJA

Category:

Description

RAM ORIGJINAL
DISPONOJME FREKUENCA TE NDRSHSHME DHE MARKA TE NDRYSHME
TE PERSHTATSHME PER TE GJITHE KERKESAT TUAJA