Ofertë

SAMSUNG 400 B2B CORE I 5 GEN 2 2120M 2,3GHZ – RAM 4 GB – SSD 120 GB – GRAFIKA 1.7 GB – WEBCAMERA – HDMI – USB 3.0

175  145 

SAMSUNG 400 B2B
– CORE I 5 GJENERATA 2 2410M  2,3GHZ
– Max Turbo Frequency 2,9 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology

– RAM 4 GB
– SSD 120 GB
– GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE
☑ MONITOR 12,5 INCH HD 1366×768
☑ LED backlight – Anti glare
☑ WIFI
☑ WEBCAMERA
☑ USB 3.0
☑ HDMI
☑ LAN GIGABIT
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ E – SATA
☑ 3G SIM KART UMTS
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300

Category:

Description

SAMSUNG 400 B2B
– CORE I 5 GJENERATA 2 2410M  2,3GHZ
– Max Turbo Frequency 2,9 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology

– RAM 4 GB
– SSD 120 GB
– GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE
☑ MONITOR 12,5 INCH HD 1366×768
☑ LED backlight – Anti glare
☑ WIFI
☑ WEBCAMERA
☑ USB 3.0
☑ HDMI
☑ LAN GIGABIT
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ E – SATA
☑ 3G SIM KART UMTS
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10

 -BATERIA NE GJENDIE PREFEKTE 

 -GARANCIA 6 MUAJ – ASISTENCE
TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
 Nr kontakti 0692040300