Sansung RAM 4 GB DDR3 PER LAPTOP

25 

RAM ORIGJINAL
DISPONOJME FREKUENCA TE NDRSHSHME DHE MARKA TE NDRYSHME
TE PERSHTATSHME PER TE GJITHE KERKESAT TUAJA

Categories: ,

Description

RAM ORIGJINAL
DISPONOJME FREKUENCA TE NDRSHSHME DHE MARKA TE NDRYSHME
TE PERSHTATSHME PER TE GJITHE KERKESAT TUAJA