Sansung RAM 8 GB DDR3 PER PC

45 

RAM ORIGJINAL
DISPONOJME FREKUENCA TE NDRSHSHME DHE MARKA TE NDRYSHME
TE PERSHTATSHME PER TE GJITHE KERKESAT TUAJA

Categories: ,

Description

RAM ORIGJINAL
DISPONOJME FREKUENCA TE NDRSHSHME DHE MARKA TE NDRYSHME
TE PERSHTATSHME PER TE GJITHE KERKESAT TUAJA