SwissGear By Victoria Cross Hiking Travel Bag Backpack 14 15.6 Laptop CMIMI 3900 LEKE KA PERFUNDUAR VJEN SE SHPEJTI

SwissGear By Victoria Cross
TIPI – CANTE SHPINE Unisex
CANTE LAPTOPI DHE PER AKSESOR TE NDRYSHEM LIBRA, VESHJE, ETJ….
Model i vitit – 2016
STIL – KLASIK
MATERIAL – NAILONI
SHTRESE MBROJTESE ANTI UJE
MBAN PESHE 15 KG
DIMENSIONET 34cm * 50cm * 20cm
NGJYRE E ZEZE

Category:

Description

Brand: SwissGear

TIPI – CANTE SHPINE Unisex
CANTE LAPTOPI DHE PER AKSESOR TE NDRYSHEM LIBRA, VESHJE, ETJ….
Model i vitit – 2016
STIL – KLASIK
MATERIAL – POLIESTER ,NAILONI
SHTRESE MBROJTESE ANTI UJE
MBAN PESHE 15 KG
DIMENSIONET 34cm * 50cm * 20cm
NGJYRE E ZEZE