Thinkpad Originale BP100 Laptop Backpack 0A33911 CMIMI 3400 LEKE KA PERFUNDUAR VJEN SE SHPEJTI

LENOVO Thinkpad Originale BP100
QEPUR NGA FABRIKA E TARGUS
DIMENSIONI I LAPTOPIT NGA ME I VOGLI DERI TEK 17 INCH
TIPI – CANTE SHPINE Unisex
CANTE LAPTOPI DHE PER AKSESOR TE NDRYSHEM LIBRA, VESHJE, ETJ….
Model i vitit – 2017
STIL – KLASIK
MATERIAL – NAILONI
SHTRESE MBROJTESE ANTI UJE
MBAN PESHE 15 KG
DIMENSIONET 34cm * 50cm * 20cm
NGJYRE E ZEZE
MBAJTESE SHISHE UJI NE ANSORE

Category:

Description

LENOVO Thinkpad Originale BP100
QEPUR NGA FABRIKA E TARGUS
DIMENSIONI I LAPTOPIT NGA ME I VOGLI DERI TEK 17 INCH
TIPI – CANTE SHPINE Unisex
CANTE LAPTOPI DHE PER AKSESOR TE NDRYSHEM LIBRA, VESHJE, ETJ….
Model i vitit – 2017
STIL – KLASIK
MATERIAL – NAILONI
SHTRESE MBROJTESE ANTI UJE
MBAN PESHE 15 KG
DIMENSIONET 34cm * 50cm * 20cm
NGJYRE E ZEZE
MBAJTESE SHISHE UJI NE ANSORE