Ofertë

Thinkpad TARGUS CANTE LAPTOPI CMIMI 1500 LEKE

15  11 

LENOVO Thinkpad
QEPUR NGA FABRIKA E TARGUS
DIMENSIONI I LAPTOPIT NGA ME I VOGLI DERI TEK 15.6 INCH
TIPI – CANTE DORE Unisex
CANTE LAPTOPI DHE PER AKSESOR TE NDRYSHEM LIBRA, VESHJE, ETJ….
STIL – Daily Urban
MATERIAL – NAILONI
SHTRESE MBROJTESE
MBAN PESHE 12 KG
DIMENSIONET 30cm * 40cm * 6cm
NGJYRE E ZEZE
XHEP PER KARIKUESIN E LAPTOPIT

Category:

Description

LENOVO Thinkpad
QEPUR NGA FABRIKA E TARGUS
DIMENSIONI I LAPTOPIT NGA ME I VOGLI DERI TEK 15.6 INCH
TIPI – CANTE DORE Unisex
CANTE LAPTOPI DHE PER AKSESOR TE NDRYSHEM LIBRA, VESHJE, ETJ….
STIL – Daily Urban
MATERIAL – NAILONI
SHTRESE MBROJTESE
MBAN PESHE 12 KG
DIMENSIONET 30cm * 40cm * 6cm
NGJYRE E ZEZE
XHEP PER KARIKUESIN E LAPTOPIT